Byen Tauberbischofsheim

Tag tilbage i tiden ved Tauberbischofsheim

Tauberbischofsheim er bekvemt placeret i et af de smukkeste landskaber, Tyskland har at byde på. Den smukke by ligger i begyndelsen af den populære turistrute "Romantische Strasse" og inviterer dig tilbage i tiden, med sin historiske, gamle bydel med mange bindingsværksbygninger, smalle gader, kirker og kapeller.  

Du kan også besøge Kurmainzisches Schloss og Schlossplatz-fontænen. Men vigtigst af alt: Du må ikke glemme at gå forbi det 28 meter høje tårn, Türmersturm, som har været byens vartegn siden 1280.

Uanset om du foretrækker fred og afslapning, vandreture gennem uspoleret natur, sightseeing eller gode madoplevelser, er der noget for alle i Tauberbischofsheim. Byen ligger mellem Würzburg og Weikersheim Slot på den romantiske turistrute.

Anbefalet af Kenneth, Rejsespecialist

Af de mange oplevelser jeg har fået, må mine favoritdestinationer være Australien, New Zealand og Island. De 3 lande byder på et sammensurium af naturlige seværdigheder – alt fra høje bjerge, lange hvide sandstrande, gletsjere, aktive vulkaner, storslåede gejsere, regnskove, brusende floder til et enestående og unikt dyreliv. Det opleves bedst på en kør-selv-ferie, da man har friheden til at forfølge den ultimative rejsedrøm. Det kan være i et motorhome, på motorcykel eller i bil. Man er ikke tvunget til at tage den lige vej – men har muligheden for at tage en omvej, smutvej eller bagvej.

Kort

Vis på kort