Weikersheim Slot

Renæssanceslottet med den enestående slotshave

Weikersheim Slot er smukt indlejret i det flotte landskab ved Taubertal. Slottet og slotshaven danner centrum for Weikersheim. Slottet er et overdådigt renæssanceslot med oprindeligt barokt interiør. Her kan du opleve autentiske slotsværelser, hvor greverne af Hohenlohe boede. Du kan også besøge den meget velbevarede riddersal, som blev bygget i omkring år 1600. Planen for slottets grundplan stammer også fra denne tid. Slottet er bygget som en trekant – en ekstremt sjælden arkitektonisk idé.

Den barokke paladshave med sine rige figurdekorationer er fuld af magi. Det glade højdepunkt i grevens havedesign er "dværggalleriet", som består af en række små figurer.

Anbefalet af Kenneth, Rejsespecialist

Af de mange oplevelser jeg har fået, må mine favoritdestinationer være Australien, New Zealand og Island. De 3 lande byder på et sammensurium af naturlige seværdigheder – alt fra høje bjerge, lange hvide sandstrande, gletsjere, aktive vulkaner, storslåede gejsere, regnskove, brusende floder til et enestående og unikt dyreliv. Det opleves bedst på en kør-selv-ferie, da man har friheden til at forfølge den ultimative rejsedrøm. Det kan være i et motorhome, på motorcykel eller i bil. Man er ikke tvunget til at tage den lige vej – men har muligheden for at tage en omvej, smutvej eller bagvej.

Kort

Vis på kort