Das Mühlbach Thermal Spa & Romantik Hotel, Bad Füssing

Lækkert Spahotel i Niederbayerischen Bäderdreiecks

Romantik Hotel Mühlbach, Bad Füssing (nær Passau og grænsen til Østrig)

Romantik Hotel Mühlbach, der ligger i Bad Füssing i trekanten Niederbayerischen Bäderdreieck. Hotellets historie går tilbage til 1798 hvor Johann Freudenstein åbnede en kro på torvet i Saferstetten. I 1974 overtog seniorpartner Franz Freudenstein familiens forretning og har sammen med sin kone Rita skabt et firestjernede superior-hotel. I mellemtiden har Florian og Elke Freudenstein, den syvende generation, der driver hotellet, fortsat familietraditionen med deres personlige engagement og innovative koncepter.

Fra 1.116 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse ved min. tre nætter 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Besøg hotellets 2 vidunderlige restauranter

Romantik Hotel Mühlbachs værelserne og suiterne er designet til komfort og med kærlighed til region. Her er fremragende senge, minibar, klimaanlæg, en privat sauna og romantisk pejs og alle andre moderne faciliteter.

Romantik Hotel Mühlbach har to vidunderlige spisesteder. Restaurant Mühlbach lokker med et åbent køkken og panoramavinduer mod haven. Menuerne er jordnære og fantasifulde efter naturens regler og lokale råvarer. For mere end 200 år siden fik rejsende og lokale serveret øl og lette måltider på Kirchawirts forgænger. Det traditionelle værtshus med det gotiske indrettede lokale og udsigten til Bad Füssing ældste bondegård bruger også udsøgte lokale produkter til sit sofistikerede bayerske køkken.

Romantik Hotel Mühlbachs tilbyder et stor wellness og spa-afdeling med alverdens muligheder for massage og behandlinger. Her er saunaer, infrarød sauna, finsk Kelo-sauna, bio-saunaen med duftende stenfyr og et urtedampbad. Desuden findes afslapningsrum og saltlage tepidarium med saltlageindånding og kolde salttunnel.

Galleri

Kort

Vis på kort