Designer Outlet Neumünster

Slip din indre shoppeglæde løs

I Neumünster får du alletiders mulighed for at finde prisbaskere indenfor kendte design-mærker som bl.a. Hugo Boss, Tommy Hilfiger og Tiger of Sweden. I det store åbne outlet får du serveret over 120 butikker, som kan friste selv den mest erfarne shopper. Hvis du i løbet af dagen trænger til lidt at spise eller drikke, er der også sørget for den del med indtil flere caféer og restauranter. Her kan du sidde og nyde en frokost, mens du hviler fødder og planlægger besøget i den næste spændende butik. Jeg gætter på, at din største udfordring bliver at begrænse dine indkøb.

Designer outlet Neumünster ligger cirka 100 km. fra den dansk-tyske grænse, og der er tydeligt skiltet fra motorvejen. Husk at tjekke åbningstiderne hjemmefra.

Anbefalet af Bente, Rejsespecialist

Jeg foretrækker at slappe af og på samme tid få en masse indtryk og oplevelser, når jeg er på ferie. Det kan være på alt fra en længere kør-selv-ferie i fx USA, et krydstogt hvor vi oplever noget nyt hver dag, miniferie i Tyskland, en afslappende solferie sydpå eller en storbyferie i Europa. Jeg vil ikke sige at jeg har en favorit destination, for jeg vil hele tiden gerne opleve nye steder. Men USA står bestemt meget højt på listen med steder som Yellowstone med de enorme bisonokser og New York med et herligt leben.

Kort

Vis på kort

Oplev Schleswig-Holstein - skab din egen historie