Duisburg - Storbyflair og stål

Fra industri til kreativitet

Duisburg er en blandet oplevelse med storbyflair og landlig idyl. Duisburg ligger i det vestlige Ruhr slås med negative fordomme, men byen vil overraske jer med sin mangfoldighed. Her ligger en tidligere jern- og stålfabrik, der i dag inviterer jer til at dykke og klatre, et slaggebjerg med en gangbar rutsjebane, et varieret museumslandskab og en bred vifte af shoppingmuligheder, og da Duisburg en den eneste by i Ruhr, der er dedikeret til vandet kan I opleve verdens største indlandshavn på et havnekrydstogt. Et par eksempler:

Landschaftspark Duisburg-Nord var oprindeligt et jernværk, og er nu et af ​​Europas vigtigste industrielle monumenter. I de unikke omgivelser kan I opleve kulturelle seværdigheder, nyde udsigten fra højovnen, være aktiv i sport, udforske området til fods eller bruge det imponerende stålkompleks som et særpræget fotomotiv. Hele landskabsparken dækker et område på ca. 180 ha. Højdepunktet er den 70 m høje platform på Hochofen 5, hvorfra I har en fantastisk udsigt over Duisburg og det vestlige Ruhr. Landschaftspark Duisburg-Nord er en vigtig turistmagnet i hele Ruhr-området.

Tiger & Turtle er navnet på en enstående skulptur på en af de Ruhr-områdets smukkeste lossepladser. Slaggebjerget kaldes Heinrich-Hildebrand-Höhe, og her finder I den spektakulære skulptur, der ikke bare er en udstillingsgenstand, men som også inviterer jer til at tage trapperne op i højderne til den fantastiske udsigt. 

MKM Museum Küppersmühle 
Hvis I intersserer jer for arkitektur, bør I ikke gå glip af et besøg på MKM Museum Küppersmühle for moderne kunst. Museet er indrettet i et gammelt kornlager af ​​de berømte Basel-arkitekter Herzog & de Meuron og har ca. 1.500 kunstværker fra efterkrigstiden til i dag.

Kort

Vis på kort