GRIMMWELT - Brdr. Grimms museum i Kassel

Der var engang...

2, nej 3 brødre. Her i GRIMMWELT Kassel formidles brødrene Grimm’s fascinerende liv og arbejder gennem moderne, kunstneriske og interaktive udstillinger, på en måde, der er spændende for både voksne og større børn.

Det er sjovt, det er spændende, og du bliver klogere på den kulturarv de berømte brødre Wilhelm og Jacob Grimm betyder for Tyskland og for hele verden. Det er her i Kassel, byen hvor brødrene tilbragte det meste af deres liv, at I finder mere viden om det arbejde, som brødrene har udført.

Ikke bare et museum

Die GRIMMWELT er ikke bare et museum men en oplevelse af eventyr med Hans og Grethe, Tornerose, Rødhætte og alle de andre eventyrfigurer. Men I stifter også bekendtskab med deres deres livsværk, den Store Tyske Ordbog. Her lærer I mere om deres liv, deres eventyrfortællinger, og hvordan de kom til live. Her opdager I, at en 3. lillebror, den knap så kendte Ludwig Emil, også havde et stort talent, og blev en anerkendt kunstner. Her befinder de originale Eventyrbøger skrevet af brødrene sig, og bøgerne er i dag en del af UNESCOs verdensarv.

Kort

Vis på kort