Havnebyen Kiel

Masser af søfart og shopping ved Kielerfjorden

Kiel har en maritim atmosfære med havet som nabo og Kielerfjorden som en vigtig nerve igennem byen, men mest kendt er den dog for sine mange attraktive shoppingmuligheder. Besøg fx:

  • Sophienhof: Kiels største overdækkede shoppingcenter. Mangfoldige butikker og caféer byder sig til i to etager
  • Holstenstrasse: Tysklands første gågade: Holstenstraße er Kiels populæreste indkøbsgade, der stammer helt tilbage fra 1953
  • Dänische Strasse: Eksklusive forretninger I denne idylliske gade i den gamle bydel har udvalgte og førsteklasses varer
  • Holtenauer-Arkaderne: Ikke langt fra den indre by ligger Holtenauer-arkaderne med en charmerende atmosfære. 

Er du til endnu flere butikker og gode tilbud, så ligger McArthurGlen Designer Outlets i Neumünster ca. 30 min. kørsel uden for byen. Her kan glade shoppere bruge timevis på mærkevarejagt.

Uden for Kiel ligger også det vidunderlige naturområde Holsteinische Schweiz med et hav af søer, lysende gule marker og fredfyldte skove, hvor der venter mange skønne naturoplevelser.

Rejser du til Kiel sidst i juni måned, havner du midt i en af verdens største maritime events, når ”Kieler Woche” afholdes. Sejlskibe, dampskibe og private sejlbåde kommer fra nær og fjern for at deltage i regattaen, og for de mere end 3 millioner besøgende er der fest, musik, opera, markeder, fyrværkeri og meget mere i 10 dage.

Kort

Vis på kort