Heide Park - Nordtysklands største forlystelsespark

Sjov og spænding for hele familien

Kun omtrent 60 km syd for Hamborg - tæt ved motorvej A7 og byen Soltau - finder I Nordtysklands største forlystelsespark, Heide Park. Hvis I gerne vil opleve en masse sjov og spænding, er det absolut et besøg værd, på jeres kør-selv-ferie i Nordtyskland. Med mere en 40 forlystelser og shows har parken noget at byde på for alle aldre og enhver smag. Parken ligger i smukke omgivelser, og der er virkelig mange super fede rutsjebaner. Det bliver svært at vælge.

De mindste og modigste kan lære kunsten at tæmme en drage på Drageøen eller boltre sig i Gurli Gris Land (Peppa Pig Land) med de sjoveste forlystelser, trampoliner, vandrutsjebaner og selvfølgelig møde Gurli Gris.

PRØV DE VILDESTE FORLYSTELSER

Heide Park har nogle af Europas vildeste rutsjebaner. Har du en indre adrenalin-junkie, så er det bare med at prøve f.x Colossos - Battle of the Giants. Den vildeste trærutsjebane, som kører med op til 110 km/t. Efter den er du sikkert også klar til en af de andre Big-7 hæsblæsende forlystelser, fx. tårnet Scream med et frit fald på 71 meter og en tophastighed på over 100 km/t. eller Limit, hvor du sidder i stole med benene dinglende frit, mens du roterer 5 gange rundt på hovedet.

 

Kort

Vis på kort