Herrmann's Romantik Posthotel, Wirsberg

Luksushotel i Franken med Michelin-restaurant 

Herrmann's Romantik Posthotel, Wirsberg (nord for Baureyth)

Herrmann's Romantik Posthotel er både moderne og traditionel, Franken og hele verden, et luksushotel og et familiehjem. Hotellet i Wirsberg går tilbage til 1869, og lige siden da har man budt på frankisk gæstfrihed. Hotellet er nærmeste en institution i regionen, som vedligeholdes og udvikles med lidenskab og dedikation.

Fra 992 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

40 identiske værelser? Det kan enhver gøre! Så værelserne på Herrmann's Romantik Posthotel i Wirsberg er alle ganske enkelt unikke. Her handler det om detaljerne som det rustikke med masser af træ, et åbent badekar eller en tagterrasse. Ud over de højeste standarder for komfort kan I se frem til en hyggelig blanding af udvalgte materialer, farver og stilkoncepter. Ikke to værelser er de samme her, og alle vores værelser er naturligvis udstyret med badeværelse, tv, WiFi, minibar og et feel-good outfit (bestående af badekåbe og matchende hjemmesko).

På Herrmann's Romantik Posthotel er man stolte af at gourmetrestauranten har haft to Michelin-stjerner siden 2019. Holdet omkring stjernekokken Alexander Herrmann står for et køkken, der er sjovt og tænker uden af boksen. Man elsker regionen og de typiske retter, men køkkenet er avanceret og uhøjtideligt og tilbereder spændende lækkerier.  

I hotellets GourmetSPA kan I slappe af og lade jer forkæle med aroma-dampbad, swimmingpool, whirlpool samt finsk- og biosauna.

Galleri

Kort

Vis på kort