Hotel Der Achtermann, Goslar

Dejligt førsteklasses hotel centralt i Goslar

Hotel Der Achtermann er et dejligt førsteklasses hotel med god beliggenhed i centrum af Goslar, nær banegården og bare få min. gang fra Rathausplatz og Kaiserpfalz. Fra hotellet træder man direkte ud i Goslars pragtfulde gågadeområde. Værelserne på Hotel Der Achtermann er individuelt indrettet og opdelt i forskellige kategorier, hvor bl.a. størrelse og beliggenhed varierer. Samtlige værelser har satellit-tv og badeværelse samt naturligvis trådløst internet.

Hotel Der Achtermann tilbyder sine gæster et 1.000 kvm stort spaområde med indendørs swimmingpool og forskellige saunaer, hvor I kan slappe af efter dagens oplevelser i Goslar. Hotellets restaurant ”Altdeutsche Stuben” er særdeles hyggeligt indrettet, og i den charmerende atmosfære serveres såvel egnsretter som traditionelle retter. Om sommeren kan I desuden nyde en drink på terrassen foran hotellet.
 

Fra 445 kr.
pr. person pr. nat i standard dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
4* stjerner
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Om Goslar

Kejserbyen Goslar

Den tusind år gamle by Goslar er en spændende by midt i Harzens smukke natur. Kejserbyens særlige, historiske flair og utallige kulturelle skatte gør den til en spændende attraktion for alle besøgende.

De imponerende seværdigheder, kirker og museer er en oplevelse for enhver, og Goslar er også perfekt for de, der bare ønsker at slappe i skønne omgivelser. De smalle middelalderlige gyder med deres unikke atmosfære eller det livlige torv og dets caféer er ideelle steder til en afslappet slentretur, måske lidt shopping, en frokost eller blot en forfriskning.

Galleri

Kort

Vis på kort