Hotel Mercator Itzehoe-Klosterforst, Itzehoe

Moderne hotel i Historisk by

Hotel Mercator Itzehoe-Klosterforst, Itzehoe

Hotel Mercator Itzehoe-Klosterforst ligger i den tusind år gamle by Itzehoe, der ligger ved floden Stör. Itzehoe er Holsteins ældste by og st ammer helt tilbage fra starten af 800-tallet, hvor Grev Egbert byggede en borg til at beskytte Frankerriget mod angreb fra danerne. Efter den tysk-danske krig faldt Holsten i første omgang under Østrig, men kom i 1867 efter krigen under hertugdømmet Holsten,

Fra 660 kr.
Pris pr. person i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Klassisk 4 stjernet hotel
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Hotel Merrcator Itzehoe-Klosterforst, der ligger roligt og fredeligt, har 78 rummelige og komfortabelt møblerede værelser. Komfortværelserne har badeværelse med hårtørrer og badekåbe, gratis WiFi, mineralvand, kaffe / te, satellit-tv og daglig avis på værelset. Hotellets Vis-a-Vis restaurant serverer lokale retter fra Slesvig-Holsten og naturligvis internationale klassikere. Om aftenen byder hotelbaren på et bredt udvalg af drikkevarer.

5. maj 1945 blev Itzehoe besat af britiske styrker, som i perioden 1946 til 1951 var afløst af norske og fra 1950 frem til 1958 af danske soldater, først fra Den Danske Brigade og senere fra Jydske Dragonregiment. Styrken var på mellem 1200-1500 mand, og igennem årenen har vel omkring 40.000 danske soldater gjort tjeneste her. Fra januar 1951 gik opgaven fra at være en besættelsesstyrke til at indgå i den stående Nato-styrke i det nordtyske område, den såkaldte 'Allied Land Forces Slesvig-Holsten'.

Galleri

Kort

Vis på kort