Idylliske Dinkelsbühl

En af de smukkeste byer i Tyskland

Tårne og porte omgiver en af de bedst bevarede middelalderbyer i Tyskland. Ikke kun lokalbefolkningen i Dinkelsbühl mener, at byen er en af de smukkeste i Tyskland – store anerkendte magasiner som Focus og Lonely Planet, har udnævnt den gamle by til en af de smukkeste i landet. Damme, enge og parker danner en grøn ramme og omslutter den middelalderlige bykerne som en dyrebar juvel.

Dinkelsbühl er beskyttet af en velbefæstet mur, og bag muren finder du storslåede patricierhuse som "Hezelhof" og "Det tyske hus". Disse huse er en påmindelse om Dinkelsbühls store tider i det 15. og 16. århundrede. Bybilledet har stort set været uændret i over 400 år og fremviser imponerende kirker og enestående bindingsværkshuse.

Den tidligere bystat ligger i centrum af den populære turistrute "Romantische Strasse" mellem Rothenburg ob der Tauber og Nördlingen.

Anbefalet af Kenneth, Rejsespecialist

Af de mange oplevelser jeg har fået, må mine favoritdestinationer være Australien, New Zealand og Island. De 3 lande byder på et sammensurium af naturlige seværdigheder – alt fra høje bjerge, lange hvide sandstrande, gletsjere, aktive vulkaner, storslåede gejsere, regnskove, brusende floder til et enestående og unikt dyreliv. Det opleves bedst på en kør-selv-ferie, da man har friheden til at forfølge den ultimative rejsedrøm. Det kan være i et motorhome, på motorcykel eller i bil. Man er ikke tvunget til at tage den lige vej – men har muligheden for at tage en omvej, smutvej eller bagvej.

Kort

Vis på kort