Kloster Ettal

Gå i pilgrimmenes fodspor ved Kloster Ettal

Det barokke Kloster Ettal blev grundlagt i 1330 af Ludwig II af Bayern og har været gennem en meget varieret historie gennem næsten 700 år. Ettal-klostrets kuppel rejser sig majestætisk foran toppene af de omkringliggende bjerge.

Klosteret, som tilhører Benediktinerordenen, ligger i den bayerske landsby Ettal, cirka 10 kilometer fra Garmisch-Partenkirchen, og er i dag en turistattraktion, der er kendt langt ud over Tysklands grænser.

Klostrets absolut største seværdighed er et billede af Madonna, den såkaldte Ettal Madonna, som blev bragt fra Italien af kejseren selv. I århundreder har klostret haft besøg af mange pilgrimsrejsende, hvilket gør Ettal-klostret til et af de vigtigste benediktinske klostre i Alperne. I det tidlige 18. århundrede var der et "ridderakademi" i klosteret, der tjente til at uddanne aristokratiske studerende.

Anbefalet af Kenneth, Rejsespecialist

Af de mange oplevelser jeg har fået, må mine favoritdestinationer være Australien, New Zealand og Island. De 3 lande byder på et sammensurium af naturlige seværdigheder – alt fra høje bjerge, lange hvide sandstrande, gletsjere, aktive vulkaner, storslåede gejsere, regnskove, brusende floder til et enestående og unikt dyreliv. Det opleves bedst på en kør-selv-ferie, da man har friheden til at forfølge den ultimative rejsedrøm. Det kan være i et motorhome, på motorcykel eller i bil. Man er ikke tvunget til at tage den lige vej – men har muligheden for at tage en omvej, smutvej eller bagvej.

Kort

Vis på kort