Lohmann's Romantik Hotel Gravenberg, Sollingen-Langenfeld

Skønt hotel mellem Düsseldorf og Leverkusen

Lohmann's Romantik Hotel Gravenberg, Sollingen-Langenfeld

Lohmann's Romantik Hotel Gravenberg, der oprindeligt var en gård, ligger ved foden af ​​Bergisches Land og går hele ni generationer tilbage til 1774. Hotellet ligger kun 20 minutter fra centrum af Düsseldorf og Köln og er omgivet af skov og enge. Her kan I slappe af i restauranten, i hotellets Biergarten, i Beauty Farmen eller det store sauna- og badelandskab.

Fra 995 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Et hotel med personlighed

Det 4-stjernede Lohmann's Romantik Hotel Gravenberg har 48 individuelt indrettede værelser, alle med moderne faciliteter og med en personlig flair. Værelserne er opdelt i flere kategorier og ligger i hovedbygningerne og de tilstødende annekser. Lohmann`s Kapeller Hof tilbyder yderligere 30, 3-stjernede værelser kun 500 m fra hotellet.

Restaurantens menu tilbyder en skøn blanding af regionale specialiteter og internationale retter og byder på alt fra en udsøgt gourmetmenu til et let måltid til den lille sult, uanset om det er vegetarisk eller til en bøfelsker. Køkkenteamet anvender friske, lokale produkter, kreativt kombineret og smart tilberedt og om eftermiddagen serverer vi et Bergische Kaffeetafel med søde og salte lækkerier og naturligvis den ægte Bergischen Dröppelminna (en samovarlignende kande). Om sommeren kan I nyde de kulinariske kreationer i den idylliske sommerhave og om vinteren ved den åbne pejs i Bergische Lounge.

Lohmann's Romantik Hotel Gravenberg tilbyder også swimmingpool med modstrømsanlæg, Sauna & Vitalgarten, fitnessrum og mulighed for massage mm.

Galleri

Kort

Vis på kort