Mægtige Großer Alpsee

Tag ud til natursøen Großer Alpsee

Großer Alpsee ligger i Allgäu, nordvest for Immenstadt. I sommermånederne er det regionens største naturlige sø og en populær badesø. Søen værdsættes af sejlere og surfere for sine konstante vinde. Badegæster nyder særligt strandpromenaderne og de smukke græsplæner til solbadning. Flere gange om året finder regattaer sted på søen.

Großer Alpsee har en længde på cirka 3 kilometer og en bredde på næsten 1 kilometer. Søen fodres hovedsageligt fra vest af Konstanzer Ach. Nabosøen, Teufelssee, ligger ved bredden vest for Großer Alpsee og mod øst ligger Kleiner Alpsee, en anden populær badesø.
 

Anbefalet af Kenneth, Rejsespecialist

Af de mange oplevelser jeg har fået, må mine favoritdestinationer være Australien, New Zealand og Island. De 3 lande byder på et sammensurium af naturlige seværdigheder – alt fra høje bjerge, lange hvide sandstrande, gletsjere, aktive vulkaner, storslåede gejsere, regnskove, brusende floder til et enestående og unikt dyreliv. Det opleves bedst på en kør-selv-ferie, da man har friheden til at forfølge den ultimative rejsedrøm. Det kan være i et motorhome, på motorcykel eller i bil. Man er ikke tvunget til at tage den lige vej – men har muligheden for at tage en omvej, smutvej eller bagvej.

Kort

Vis på kort