Ratzeburg - Øen i søen

Besøg Ratzeburg i naturskønne omgivelser

Midt i den idylliske sø Ratzeburger See ligger byen Ratzeburg på øen af samme navn. Byen er en af Tysklands smukkeste og mest stilfærdige byer. I søområdet og de grønne omgivelser, skal du give dig tid til at gå rundt blandt de historiske og klassiske bygninger.

Byens største seværdighed, Ratzeburgs senromanske domkirke, er bygget i 1165. Kirken rummer imponerende kunstværker, herunder middelalderlige korstole, det tidlige gotiske triumfkors, den sengotiske fløjaltertavle og den udskårne prædikestol fra renæssancen.

Anbefalet af Kenneth, Rejsespecialist

Af de mange oplevelser jeg har fået, må mine favoritdestinationer være Australien, New Zealand og Island. De 3 lande byder på et sammensurium af naturlige seværdigheder – alt fra høje bjerge, lange hvide sandstrande, gletsjere, aktive vulkaner, storslåede gejsere, regnskove, brusende floder til et enestående og unikt dyreliv. Det opleves bedst på en kør-selv-ferie, da man har friheden til at forfølge den ultimative rejsedrøm. Det kan være i et motorhome, på motorcykel eller i bil. Man er ikke tvunget til at tage den lige vej – men har muligheden for at tage en omvej, smutvej eller bagvej.

Kort

Vis på kort