Romantik Alpenhotel Waxenstein, Grainau

Skønt alpehotel ved Garmisch-Partenkirchen

Romantik Alpenhotel Waxenstein, Grainau ved Garmisch-Partenkirchen

Mere end 100 års tradition ligger bag det dejlige Romantik Alpenhotel Wasenstein, der ligger i Grainau nær Garmisch-Partenkirchen for foden af de bayerske alper og med Tyskland højeste bjerg Zugspitze næsten i baghaven. Romantik Alpenhotel Waxenstein er gennem moderniseret og byder på en stilfuld, familiær atmosfære samt et lille, men fint wellness-område. Og tæt på hotellet i Grainau ligger de krystalklare bjergsøer Eibsee og Badersee, ligesom, og området byder på pragtfulde vandreruter.

Fra 610 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Hotel med sans for detaljerne

Værelserne på Romantik Alpenhotel Waxenstein er individuelt indrettede med stor sans for detaljer og udstyret med lækkert sengetøj. Værelserne er opdelt i forskellige kategorier efter størrelse og beliggenhed, men alle naturligvis med al moderne komfort.

Gourmetrestauranten "Henri-Philippe" forkæler jer ;med de bedste og friske råvarer, Bayern har at byde på, og overrasker jer med nye kulinariske oplevelser. Det ambitiøse køkken kombinerer fransk haute cuisine med Middelhavets indflydelse og et ny oplevelse af det regionale og autentiske køkken. Og I vil helt bestemt nyde både den en elegant og charmerende atmosfære og ikke mindste den vidunderlige udsigt over de storslået Alper.

På Romantik Alpenhotel Waxenstein kan I også sætte fødderne op i en af ​​de komfortable liggestole eller lade kyndige hænder forkæle jer med en skønheds- eller wellness-behandling. Ikke mindst efter en langs dags vandring på en af de mere end 100 km vandrestier i området. Og hvis I er rigtig skrappe kan I jo tage stien op til Zugspitze, mens de, der ønsker at tage det med ro, f.eks. kan udforske den berømte Partnach-kløft.

Galleri

Kort

Vis på kort