Romantik Berghotel Astenkrone, Winterberg

Skønt ferie- og wellnesshotel i Sauerland

Romantik Berghotel Astenkrone, Winterberg

Romantik Berghotel Astenkrone ligger nær Winterberg i romantiske omgivelser ved foden af ​​Sauerlands højeste bjerg, Kahler Asten. Winterberg er omgivet af de højeste bjerge i det vestlige Tyskland med mange naturreservater, som naturparken Rothaargebirge eller Hochheide, hvor I kan udforske og beundre sjældne fugle, planter og floder. Winterberg er en del af Sauerlands vandrebyer med utrolige 480 km markerede vandrestier.

Fra 656 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Alle værelser på Romantik Berghotel Astenkrone tilbyder jer en meget speciel flair, nogle gange mere rustik, nogle gange lidt mere romantisk. First Class dobbeltværelser er indrettede med harmoniske farver og er ekstremt indbydende. De fine møbler giver værelserne en naturlig karakter og derudover har nogle af First Class dobbeltværelserne en terrasse med udsigt over gården eller dalen. Disse elegant værelser er ca. 25 kvm store og har alle moderne faciliteter.

Det kulinariske på Romantik Berghotel Astenkrone er typisk for regionen, varieret og raffineret, og i restaurantens hyggelig atmosfære kan I forvente internationale såvel som typiske regionale delikatesser.  Under ledelse af køkkenchefen får I serveret de lækre kreationer sammen med udvalgte vine. Nyd det fremragende køkken i en stilfuld atmosfære.

AstenSPA  lokker med swimmingpool, boblebad, romersk sauna og dampbad, og det er muligt at får alverdens behandlinger med flotte produkter fra Klapp Cosmetics og Cellagon.

Galleri

Kort

Vis på kort