Romantik Hotel Ahrenberg, Bad Sooden-Allendorf

Lækkert spahotel på grænsen mellem Thürigen og Hessen

Romantik Hotel Ahrenberg, Bad Sooden-Allendorf (syd for Göttingen)

De første gæster kom til Romantik Hotel Ahrenberg for 110 år siden for at forkæle sig selv og samle ny energi. Så snart I går ind i hotellets lobby, oplever I hotellets specielle charme og gæstfrihed. Oplev de hvælvede lofter i Schlemmerstube og nyd de flotte gamle træbjælker i restauranten og oplev balancen mellem traditionel og moderne kreativitet.

ra 499 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Hotellets køkken har fokus på lokale råvarer

Romantik Hotel Ahrenbergs værelser er indrettet i en moderne landstil. Form og farver tegner et billedet af harmoni og danner de bedste rammer for at slappe af. Værelserne er opdelt i flere kategorierne Classic, Comfort, Superior og Junior Suite.

Romantik Hotel Ahrenbergs 'Schlemmerstube', vinoteket og den overdækkede terrasse inviterer dig til at nyde både det regionale køkken med dets specialiteter, originalt solidt eller internationalt raffineret, såvel som det innovative, nye køkken. Talrige jagttrofæer afslører kærligheden til det lokale vildt, men også fersk havfisk fra hele verden eller klassiske steaks fra argentinske kvæg er en oplevelse for kulinariske kendere, akkompagneret af fine vine fra det omfattende vinkort.

Når køkkenet udvælger råvarerne, ud over de bedste internationale produkter, bruger man så vidt muligt et bredt udvalg af regionale leverandører under konstant kvalitetskontrol, naturligvis med sæsonbetonede accenter.

Galleri

Kort

Vis på kort