Romantik Hotel Alte Münze, Goslar

Historisk hotel i bindingsværksbyen Goslar

Romantik Hotel Alte Münze, Goslar, Harzen

Det moderne, men historiske Romantik Hotel Alte Münze ligger midt i Goslars maleriske, middelalderlige bydel. Hotellet er indrettet i et fremragende fredet bygningskompleks, hvor der tidligere blev forarbejdet mønter af ædle metaller fra den nærliggende mine. I dag beundrer gæsterne værelsernes historiske detaljer fra flere århundreder.

Her kan I opleve Goslars historie ved at bo i et betydningsfuldt historisk monument, hvor dele af de historiske væg- og loftmalerier er blevet restaureret og bevaret, og som er møbleret med møbler og malerier af høj kvalitet fra det 18. og det tidlige 19. århundrede overvejende fra Goslar.

Fra 694 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Historisk atmosfære

Den tusind år gamle by Goslar er en spændende by midt i Harzens smukke natur. Kejserbyens særlige historiske flair og utallige kulturelle skatte gør den til en spændende attraktion for alle besøgende. De imponerende seværdigheder, kirker og museer er en særlig oplevelse for alle, og Goslar er også perfekt for de, der bare ønsker at slappe af i skønne omgivelser.

På Romantik Hotel Alte Münze kan I bo komfortabelt i en historisk atmosfærisk med bindingsværksbjælker og trægulve. Alle værelser og suiter byder på en kombination af ​​gammelt og nyt med moderne og rummelige badeværelser.

I hotellets restaurant afspejler mangfoldigheden og kvaliteten de valgte lokale råvarer og i køkkenet er man tilhænger af Slow Food Germany og sætter stort fokus på regionalitet. Bæredygtighed og den rigtige tilgang til naturen er vigtigere end nogensinde, og for at holde afstandene korte og CO2-aftrykket lille, hentes mange af vores råvarerne i Harzen.

Galleri

Kort

Vis på kort