Romantik Hotel Alte Posthalterei, Zusmarshausen

Historisk hotel ved 'Romantische Strasse'

Romantik Hotel Alte Posthalterei, Zusmarshausen nær Augsburg

Hotellet motto er "carpe diem" - grib dagen. Man ser hver dag som en ny mulighed for at skabe et sted, hvor gæsterne, teamet og værtsfamilien familie føler sig godt tilpas og kan udvikle sig. Man forsøger at inspirerer gæsterne så de kommer igen og igen. Restauranten styres af regionalitet og sæsonbestemthed og man støtter småbønder og markedsfolk ved at handle lokalt.

Fra 896 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Hvert ophold på Romantik Hotel Alte Posthalterei i Zusmarshausen bør også være en oplevelse for gæsterne. Hotellets historie går tilbage til 1648, men er idag et toprenoveret hus med alle vores tids bekvemmeligheder. I den unikke atmosfære i det historiske og traditionelle hus fortolker værrtsparret modernitet, ikke kun som en kortvarig tendens, men integrerer den i traditionen i et stilfuldt og samtidig moderne udtryk. I hotellets nydesignede værelser oplever I moderne møbler i en smuk traditionsrig atmosfære. Romantik Hotel Alte Posthalterei har i alt 66 værelser med masser af atmosfære, kærlige detaljer, varme farver og skatte fra gamle tider - sådan skal det være, sådan er det blevet.

Romantik Hotel Alte Posthalterei tilbyder mad under mottoet 'let og sundt', tilberedt naturligt og lækkert med regionale, bæredygtige og sæsonbetonede råvarer, og under hensyntagen til ansvar over for miljøet og især dyrenes velfærd. Køkkenet er mærkbart bayersk med alpin karakter og med en genkendelig kærlighed til det lige så fine køkken i vores nabolande som Schweiz, Italien eller Østrig. Og hvis I glæder jer til den perfekte espresso eller aftendrink i en afslappet stemningsfuld atmosfære, kan I runde dagen af i den hyggelige lounge og bar.

Galleri

Kort

Vis på kort