Romantik Hotel Alte Vogtei, Hamm/Sieg

Charmerende, historisk hotel i Westerwald

Romantik Hotel Alte Vogtei, Hamm/Sieg

Friedrich Wilhelm Raiffeisen, grundlæggeren af ​​andelsforeningen, så dagens lys i den gamle Romantik Hotel Alte Vogtei i Hamm/Sieg i 1818. Og det historiske bindingsværkshus i Westerwald fra 1753 tilbyder i dag en unik atmosfære takket være den velbevarede arkitektur. Romantik Hotel Alte Vogteis bindingsværks-værelser og Garten-værelser kombinerer tradition og moderne komfort. I dag er det 5. generation af familien Wortelkamp der driver og passer på Romantik Hotel Alte Vogtei.

ra 446 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Hotel i romantiske bindingsværksbygning

Det romantiske Romantik Hotel Alte Vogtei er et trestjernet superior-hotel og er meget stolte af at have været et Romantik Hotel i de sidste 40 år. På Romantik Hotel Alte Vogtei byder familie Wortelkamp velkommen i den romantiske bindingsværksbygning med hotel og restaurant.

Værelser kombinerer tradition og komfort og der er forskellige kategorier; bindingsværks-værelset i den romantiske del af vores hus - bindingsværelset, hvor de nyligt designede værelser kombinerer det åbne bindingsværk og moderne design. De store have-værelser fyldt med kostbare antikviteter har enten en terrasse eller balkon og masser af plads til at slappe af.

Køkkenchef er Markus Wortelkamp, som tilbereder et varieret, regionalt og sæsoninspireret let køkken med friske lokale produkter. I restauranten er det Daniela Wortelkamp der tager imod jer i en afslappet atmosfære, til frokost, til et glas vin eller en herlig aftenmenu, og på vinkortet finder I et fremragende udvalg af tyske, italienske og franske vine.

Galleri

Kort

Vis på kort