Romantik Hotel Bösehof, Geestland

Dejligt hotel mellem Weser og Elben nær Nordsøen

Romantik Hotel Bösehof, Geestland ved Bremerhaven

Bremens sukkerhandler Heinrich Böse byggede i 1826 sin landejendom Bösehof i Moorheilbad Bederkesa med udsigt over slottet og søen ved porten til kystbyen og havnebyen Bremerhaven. Herfra kan I tage på dagsture til Bremen og øen Helgoland. Både Bremen og Bremerhaven byder på mange spændende seværdigheder og historiske bygninger.

Fra 649 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Hotel med sans for detaljerne

Romantik Hotel Bösehof byder på rummelige værelser, individuelt indrettede mad sans for detaljer. I hovedbygningen ligger receptionen, Böses restaurant, den rustikke Bauernstube, hotellets bar den dejlige vinterhaver, hvor vi morgenmaden serveres. Haus Allmers, der blev bygget i 1975 og renoveret i 2006 byder på 'Bel étage' wellness- og beautyfarm, og i Haus Bohls fra 2000, forbundet med de andre hotelbygninger ligger det 500 kvm store sauna, bade- og wellness-område.

Restaurant Böse byer på en symfoni af nydelse, hvor kokkene fortolker regionale delikatesser i al deres mangfoldighed og åbner nye gastronomiske horisonter, altid med råvarer fra regionale landmænd og fiskere og altid afstemt efter årstiderne.

Romantik Hotel Bösehof byder på et lille, fint wellness-område med rasul, tyrkisk bad, kosmetik og massage, samt et badeområde med swimmingpool med vandfald, massagestråler, gejser og boblebad. I saunaområdet er der en biosauna, en finsk sauna samt et tyrkisk dampbad og en infrarød kabine samt stort afslapningsrum.

Galleri

Kort

Vis på kort