Romantik Hotel Braunschweiger Hof, Bad Harzburg

Skønt hotel i kurbyen Bad Harzburg

Romantik Hotel Braunschweiger Hof, Bad Harzburg, Harzen

Romantik Hotel Braunschweiger Hof har været i familieeje siden 1894 og er centralt beliggende i Bad Harzburg, omgivet af sin egen hotelpark i udkanten af ​​Harz National Park. En beliggenhed, der lokker til lange gåture, vandreture på Brocken, efterfulgt af et afslappende ophold i hotellets  wellnessområde. Og stil middag kan I blive forkælet med kulinariske lækkerier i restauranten "Behnecke" , der bl.a. sætter regionale specialiteter højt.

Fra 650 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse ved min. 2 nætter  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Hjemlig hygge og restaurant med lækker sæsonbetonet gastronomi

På Romantik Hotel Braunschweiger Hof føler I jer hjemme fra det allerførste øjeblik. De hyggelige værelser og suiter er alle indrettede med stor kærlighed til alle detaljer, så I kan trække jer tilbage til skønne omgivelser efter en lang dag. Romantik Hotel Braunschweiger Hof har 80 hyggelige værelser, heraf 12 store suiter, alle i landstile med individuel charme.

Bare det at være langt væk fra hverdagen er ren afslapning for krop og sjæl, og den klare Harz-luft klarer resten. Jeres dag begynder med den store morgenbuffet og om aftenen serverer en fremragende menu i hotellets restaurant "Behnecke". Her kan I nyde et fantasifuldt sæsonbetonet køkken med bla. vildt og fisk af den fineste kvalitet fra Harzens skove og søer. Dertil en udsøgt vin fra restaurantens velassorterede vinkælder.

Romantik Hotel Braunschweiger Hof tilbyder også en 'Beauty Farm', indrette med individuelle kabiner, og er en lille oase af skønhed og afslapning. Her er swimmingpool, saunaer og mulighed for forskellige behandlinger.

Galleri

Kort

Vis på kort