Romantik Hotel Bülow Residenz, Dresden

Barok byhotel i Dresden

Romantik Hotel Bülow Residenz, Dresden

Det 4-stjernede Romantik Hotel Bülow Residenz er en af ​​de ældste palæer i Sachsen og imponerer næsten som et florentinsk palads i hjertet af Dresdens barokke kvarter.

Romantik Hotel Bülow Residenz ligger kun omkring 50 meter fra det nærliggende Relais & Châteaux Hotel Bülow Palais. Da begge hoteller er under én ledelse, har Bülow Residenz gæster naturligvis mulighed for at bruge alle faciliteterne på det nærliggende Bülow Palais-hotel, såsom parkeringskælder, restauranter eller wellness.

Fra 675 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Hotel med en pragtfuld gårdhave

Romantik Hotel Bülow Residenz's barokke stil går igen i de 28 komfortable værelser og suiter på Bülow Residenz med møblernes varme røde og solrige farver, dygtigt kombineret med moderne luksus som store fladskærms-tv og gratis internetadgang.

Den lyse, grønne indre gårdhave med lyse hortensiaer og imponerende appelsintræer er et populært sted på varme dage, også til den solide morgenbuffet. Et pragtfuld oase midt i en pulserende storby. Men I kan også nyde den barokke stil i den smukt indrettede morgenmadsrestaurant med antikke møbler, dyrebare vægmalerier og lysekroner lavet af Meissen-porcelæn.

Morgenmad på Hotel Bülow Residenz tilbyder alt hvad I kan ønske jer til den perfekte start på dagen. Nyd blandt andet frisk frugt, yoghurt & müsli, en mangfoldig brødbakke, et stort udvalg af pølser, ost og fisk, hjemmelavet syltetøj, dejlige salater og æg-retter tilberedt a la minute. Og naturligvis et forskellige kaffespecialiteter og et omfattende udvalg af te samt friskpresset juice eller iskold Prosecco.

Galleri

Kort

Vis på kort