Romantik Hotel Burgkeller & Residenz Kerstinghaus, Meissen

Pragtfuldt hotel i porcelænsbyen Meissen

Romantik Hotel Burgkeller & Residenz Kerstinghaus, Meissen

Ud over Albrechtsburg og Meissen-katedralen, der er kendt som "Sachsens vugge", ligger det 4-stjernede Romantik Hotel Burgkeller & Residenz Kerstinghaus med udsigt over tagene til vin- og porcelænsbyen Meissen. Den kongelige saksiske Burgkeller blev bygget i 1879 på murene i Burggrafenburg fra 1230. Og på denne enestående og rolige beliggenhed tilbyder hotellet på Burgberg varmt velkommen med stilfuldt indrettede værelse, et fremragende køkken og gode vine fra regionen. Og så en fantastisk udsigt over byen.

Her byder den statslige porcelænsfabrik Meissen, den 850 år gamle vindyrkningstradition, de mange slotte, byen Dresden eller det smukke Sächsische Schweiz på mange spændende oplevelser.

Fra 650 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

En kombination af det historiske og det moderne

Romantik Hotel Burgkeller & Residenz Kerstinghaus byder på en kombination af ​​det historiske og det moderne samt komfort og romantik, der afspejles i de forskellige typer værelser. Ikke to værelser er ens og I kan vælge mellem de klassiske værelser på Hotel Burgkeller eller de nyere værelser i Kerstinghaus, fyldt med elegance, livsstil, luksus og hygge. Nyd en vidunderlig udsigt over katedralen og Albrechtsburg eller over byens tagene til Elben og vinterrasserne.

Hotellets kulinariske tilbud er Restaurant Böttgerstube med hyggelig elegance og en fantastisk udsigt, Burggrafenstube med terrasse med udsigt over Albrechtsburg Slot og katedralen, Wienercafé med panoramaudsigt og kaffe og sødt fra hotellets konditori og "Balkon von Meißen", en stor terrasse med udsigt over Meißen og Elbdalen. Temaet er regionale sæsonbetonede specialiteter af råvarer af høj kvalitet fra regionale leverandører, fx frisk fisk fra Moritzburg-dammen, frugt, grøntsager og friske urter fra vores gartner, vildt fra jægere i vores lokale skove, og selvfølgelig tilbyder man en bred vifte af lokale vine.

Hotellets RosenSpa Træd er en verden af ​​velvære og forkælelse i den gamle hvælvede kælder i det tidligere Burggrafenpalais. Her er klassiske sauna, duo-infrarøde kabine, oasen af ​​ro i vinterhaven og en udendørs spa-terrasse.

Galleri

Kort

Vis på kort