Romantik Hotel Chalet am Kiental, Herrsching am Ammersee

Skønt hotel i Bayern

Romantik Hotel Chalet am Kiental, Herrsching am Ammersee (vest for München)

Det fredede 4-stjernede Romantik Hotel Chalet am Kiental ligger idyllisk og stille på Kienbach direkte på pilgrimsruten til det hellige Andechs-bjerg, Hotellet kombinerer nostalgi med moderne komfort i den nænsomt restaurerede gård i Herrsching am Ammersee.

Oberbayern er ren hygge. Her kan I opleve maleriske byer, gæstfrie mennesker, hyggelige Biergarten, ture i bjergene og frem for alt et afslappende ophold. Kiental ligger kun ca. 30 km sydvest for München med bølgende bakker, tætte løvskove og spændende dalstrøg. Og et væld af kulturelle seværdigheder, klostre, slotte og historiske bygninger.

Fra 1.153 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse, min. 7 nætter 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

En ægte perle med en eminent gourmetrestaurant

Intet blev sparet for at omdanne den gamle fredede ejendom til en ægte perle, nemlig Romantik Hotel Chalet am Kiental. I interiøret blev der lagt stor værdi på et stilfuldt og harmonisk samspil helt ned til mindste detalje og alle værelser er individuelt designede med en stor sans for farve og en hyggelig feel-good atmosfære. Ædle naturlige materialer giver værelserne en meget personlig præg uden at forsømme den elegante syntese af gammelt og nyt.

I hotellets gourmetrestaurant serveres egne kreationer af lette, klassiske-internationale retter og med forfriskende toner. Kokken bruger kun de bedste og overvejende regionale produkter til sine lækkerier, hvilket gør restauranten til en af ​​de mest bemærkelsesværdige haute cuisine-adresser i regionen.

Atmosfæren, designet og Chalet'ens prisvindende køkken har kun ét mål: at tilbyde gæsterne en atmosfære, hvor de glemmer hverdagen og simpelthen nyder opholdet på Romantik Hotel Chalet am Kiental.

Galleri

Kort

Vis på kort