Romantik Hotel Der Millipp, Beilngries

Spændende hotel i maleriske Beilngries

Romantik Hotel Der Millipp, BeilngriesRügen nær Ingolstadt

Romantik Hotel Der Millipp, der ligger midt i naturparken Altmühltal i Beilngries' historiske gamle bydel, er et maleriske bindingsværkshus der stammer helt tilbage fra 1458.

Walthierer-Celler-familien har drevet Romantik Hotel Der Millipp i 15 generationer, og glæden ved at omgås mennesker og de smukke ting i livet kan mærkes i hvert af de hyggelige værelser, de hyggelige lokaler og den hyggelige indre gårdhave. "Millipp" har en charmerende, ærlig karakter og kombinerer kærligheden til det bayerske køkken med en fornemmelse af det moderne livs komfort. 

Fra 566 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Hotellets køkken har fokus på regionens lækkerier

Alle 34 værelserne på Romantik Hotel Der Millipp er indrettede med sans for detaljer og er virkelig unikke. Under renoveringen var familien særlig opmærksomme på at bevare de historiske detaljer. Alle værelser på Romantik Hotel Millipp er udstyret med badeværelse, tv, telefon, hårtørrer, sminkespejl, internet / W-LAN, minibar og safe. I kan vælge mellem forskellige kategorier med eller uden balkon.

Køkkenet sætter fokus på hvad der er typisk for regionen, forberedt til perfektion og netop derfor så raffineret. Forlængst glemte urter, enkle ingredienser og traditionelle opskrifter udgør Millipps kulinariske underskrift. En strejf af Middelhavet er en harmonisk tilføjelse til menuen, og de bayerske specialiteter fra hotellets egen slagterforretning får enhver kenders hjerte til at slå hurtigere.

Og fra hotellets egen slagter kan I købe Bayerske specialiteter så I kan tage et godt stykke Millipp med hjem. Her finder I et stort udsalg af de fineste pølser, patéer og andre lækkerier, alt sammen fra egen produktion og baseret på århundrede gamle opskrifter. Kun de traditionelle 'Weisswürste' skal nydes i den hyggelige Stüberl inden kl. 12 (Traditionel Weisswurstfrühstück serveres med ovnfriske saltkringler med klassisk sød sennep og en hvedeøl).

Galleri

Kort

Vis på kort