Romantik Hotel Deutsches Haus, Pirna

Historisk hotel i saksiske Schweiz

Romantik Hotel Deutsches Haus, Pirna (sydøst for Dresden)

Pirna, porten til det saksiske Schweiz, er udgangspunktet for udflugter til Elbsandsteingebirge  og den kulturelle by Dresden. Det 4-stjernede Romantik Hotel Deutsches Haus, der er en smuk renæssancesbygning, ligger i Pirnas gamle middelalderlige bydel. De komfortable værelser er indrettet i forskellige stilarter, så hver gæst føler sig hjemme her.

Fra 575 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Historisk atmosfære og restaurant med velassorterede vinkælder

Alle værelser på Romantik Hotel Deutsches Haus er individuelt indrettede og møblerede med malede rustikke møbler, Biedermeier-møbler eller moderne møbler af lyst træ, med respekt og kærlighed for detaljer og den historisk atmosfære.

Uanset om det er med regionale specialiteter, internationale retter, vegetariske retter tilbyder hotellets Restaurant Blechschmidt-Klause restaurant, hvor den velassorterede vinkælder sikrer, at der er en vin der passer til menuen. Foretrækker I noget mere rustikt kan I besøge Blechschmidt-kælder. Det gotiske hvælvede loft giver en hyggelig og historisk atmosfære. I hotellets indre gårdhave oplever I en grøn oase med italienske flair.

Romantik Hotel Deutsches Haus ligger midt i Pirna, mellem det saksiske Schweiz og Dresdner Elbtal. I Pirna er der ud over den historiske bykerne med det originale torv fra 1753, som inspirerede den venetianske maler Canaletto til i alt 11 panoramaer over byen, mange andre attraktioner.

Galleri

Kort

Vis på kort