Romantik Hotel Fürstenhof, Landshut

Charmerende hotel i Niederbayern

Romantik Hotel Fürstenhof, Landshut (nær Passau  og grænsen til Østrig)

Landshut er hovedstaden i Niederbayern, ca. 60 km nordøst for München og er en af ​​de smukkeste gotiske byer i Bayern. Byen har over 800 års historie og er nok verdenskendt for sin 'Fürstenhochzeit 1475', en historisk festival, der varer flere uger og holdes om sommeren i Landshut hvert fjerde år, sidste gang fra 30. juni til 24. juli 2017. Festivalen er til minde om et royalt brylluppet i Landshut i 1475. Det 3-stjernede Romantik Hotel Fürstenhof, der er indrettet i en elegant jugendstilvilla, ligger ikke langt fra Landshuts historiske centrum.

Fra 677 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Elegance, tradition og eminent gourmetkøkken

Romantik Hotel Fürstenhof blev bygget i 1906 og kombinerer elegance og tradition, stil og komfort. De 22 værelser er holdt i varme farver og træsorter og giver god plads til hvile og afslapning. Alle værelser er indrettet i romantisk stil med badeværelse, hårtørrer, kabel-tv, radio, minibar samt gratis WiFi og individuel aircondition på alle værelser og offentlige områder.

I Fürstenhof Restaurant kan I nyde køkkenchefens gourmetkøkken, enten i den elegante "Prince's Room" i toner af guld eller i den hyggelige "Herzogstüberl" med træpaneler. Om sommeren kan I nyde aftenen i den romantiske have eller på terrassen, gerne med et godt glas vin i hånden. Restaurantens hyggelige hjørne 'Kuschelecke' er perfekt til en romantisk uforstyrret middag for to.

Galleri

Kort

Vis på kort