Romantik Hotel Gasthaus Rottner, Nürnberg

Historisk hotel i Franken

Romantik Hotel Gasthaus Rottner, Nürnberg, Franken

Romantik Hotel Gasthaus Rottner ligger i den sydvestlige del af Nürnberg hvor ​​byen smelter sammen med landskabet og hotellet har været i familiens eje i fire generationer.

Romantik Hotel Gasthaus Rottner hjerte er Stuben med de flotte træpaneler og gourmetrestaurant 'Waidwerk', hvor historie og nydelse mødes. Det puristiske køkken forkæler jer med lokale sæsonbestemte produkter, og husets sommelier søger for hjælp med vinlisten med overvejende frankiske, men også andre nationale og internationale vine.

Fra 600 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Alle værelser på Romantik Hotel Gasthaus Rottner har runde badeværelser med opvarmede Solnhof naturstengulve. Værelserne har også et hjørnebadekar eller brusebad og har i øvrige al moderne komfort. Når vejret er godt, serveres morgenmaden på hotellets terrasse.

Uanset om det er i Stuben med træpaneler eller i gourmetrestauranten Waidwerk forkæles I med kulinariske lækkerier, overvejende med regionale råvarer, men naturligvis også med internationale produkt, sæsonbetonet, traditionelt, inovativt og velsmagende. Om sommeren lokker den vidunderlige restauranthave med de under gamle lindetræer, mens valnødhaven foran kroen tilbyder et mere rustikt alternativ.

Fra Hotel Gasthaus Rottner er der ikke langs til Nünbergs charmerende og historisk gamle bydel. Nürnberg er imponerende, spændende, farverigt, mægtigt og tragisk, og har afspejlet tysk historie siden middelalderen. Den dag i dag er byens skyline domineret af den mægtige fæstning, der blev bygget omkring 1140 under kejser Konrad IIIs regeringstid. I skarp kontrast tjener andre steder i Nürnberg som nødvendige påmindelser om de mørkere år i byens lange historie, bl.a.'Memorium Nürnberger Prozesse', hvor de største nazisforbrydere blev dømt i 1946.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud