Romantik Hotel Gebhards, Göttingen

Traditionsrigt hotel i Göttingen

Romantik Hotel Gebhards, Göttingen

Romantik Hotel Gebhards byder i ordets bedste forstand på traditionel gæstfrihed. Hotellet blev grundlagt i 1854 og gennem de seneste 60 år har det været drevet af familien Albes. Hotellet er det ældste og et af de mest berømte i Göttingen, et hus fyldt med historie og som har været vært for utallige kendte besøgende.

Hotellets fremragende beliggenhed lige i udkanten af ​​Göttingens historiske centrum, direkte på den gamle bymur, gør Romantik Hotel Gebhards til det ideelle udgangspunkt for oplevelser i den spændende by.

Fra 750 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

De  perfekte ramme om selvforkælelse

Hotellets værelser er individuelt designet, meget stilfuldt indrettet og tilbyder alle de faciliteter man kan forvente af et fire-stjernet superior-hotel. Derudover er der en moderne sauna og spabad, og de, der også ønsker at blive forkælet med kulinariske lækkerier, er i gode hænder i Georgia Augusta-Stuben. Og ligesom resten af ​​hotellet vil baren med sin meget specielle, traditionelle og stilfulde charme glæde jer med lækre retter og personlig service.

Titlen 'Georgia Augusta-Stuben' lev engang hotellets restaurant af præsidenten for Georg-August-Universität Göttingen. Og det holder, hvad det ærværdige navn lover og er indrettet med træpaneler og med stor sans for detaljer og er en vidunderlig ramme om selvforkælelse med kulinariske delikatesser fra hotellets køkken. Menuen indeholder traditionelle klassikere såvel som husets egne kreationer. Menuen tilbyder også varierede sæsonbetonede specialiteter med regionale referencer. Køb fra Göttingen ugentlige marked, ørred fra Solling osv.

En spadseretur gennem Göttingens centrum byder på alt fra den berømte Gänseliesel ved det gamle rådhus, til Vierkirchenblick, til et væld af skulpturer og historiske bygninger, hvoraf mange tidligere havde kendte personligheder og nobelprisvindere.

Galleri

Kort

Vis på kort