Romantik Hotel Goldener Karpfen, Fulda

Dejligt hotel i barokbyen Fulda

Romantik Hotel Goldener Karpfen, Fulda

Romantik Hotel Goldener Karpfen er et af få hoteller i Tyskland med en historie der går tilbage til begyndelsen af ​​det sidste århundrede. Og i dag byder hotellets værelser, der er opdelt i forskellige kategorier, kombinerer moderne komfort med en stilfuld atmosfære naturligvis på alle moderne bekvemmeligheder. 

780 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Familiehotel med en lang historie

Romantik Hotel Goldener Karpfen er et familiedrevet hotel med en lang historie. Åbnet i 1904 under samme navn som en kro med egen slagterbutik. herfra udviklede huset sig til et hotel med 40 værelser og efter ødelæggelse efter Anden Verdenskrig blev bygningen genopbygget i 1948. Yderligere ændringer, moderniseringer og udvidelser fik tilpasset Romantik Hotel Goldener Karpfen til fremtiden og køb af en nabobygning gjorde det muligt at udvide hotellet. I mange år har Romantik Hotel Goldener Karpfen været et af de bedste hoteller i Hessen.

Hotellets køkkenchef kombinerer lokale produkter og udvalgte internationale krydderier og råvarer for at skabe unikke specialiteter, og der læggers særlig vægt på retternes lethed og elegance, alt efter sæson og udvalget af regionale råvarer. Her kan I nyde en romantisk Candle-Light-Dinner ved stearinlys og lade jer forkæle med udvalgte kulinariske lækkerier og udsøgte vine fra hotellets veludstyrede vinkælder.

Galleri

Kort

Vis på kort