Romantik Hotel Gutshaus Ludorf, Ludorf

Skønt landhotel på Mecklenburgische Seenplatte

Romantik Hotel Gutshaus Ludorf, Ludorf ved Müritz

Den aristokratiske atmosfære i det autentisk restaurerede Mecklenburg-palæ fra 1698 Romantik Hotel Gutshaus Ludorf bringer jer tilbage til en tid, hvor mennesket stadig var målestokken for alle ting i harmoni med naturen. Gutshaus-køkkenet arbejder næsten udelukkende med regionale produkter som fiske fra Müritzsee og vilde urter fra Gutsgarten. Og kun 800 m fra herregården ligger Müritzufer med strand og anløbsbro.

Fra 529 kr.
pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Afslapning i stilfulde omgivelser

Herregården Romantik Hotel Gutshaus Ludorf byder på en stilfuld atmosfære, hvor I kan slappe af og nyde livet. De 24 dejlige værelser møbleret i landlig stil tilbyder et subtilt komfortniveau uden at fortrænge bygningens oprindelige karakter. F.eks. blev herregårds loft renoveret og der blev indrettet et antal værelser, samtidig med at den storslåede åbne tagkonstruktion blev bevaret.

I restauranten bliver I forkælet med det typiske traditionelle Mecklenburg-køkken, hvor man så vidt muligt benytter lokale regionale produkter. Der er intet stort traditionelt menukort, men menuer som køkkenet er i stand til at købe frisk og regionale efter sæsonen. Kød kommer fra den nærliggende landsby Bollewick og her serveres naturligvis også friskfanget fisk fra Müritz-fiskerne i Röbel og den såkaldte "bifangst", Müritz-krebs, er særdeles velsmagende.

Særlige højdepunkter på hotellet er naturobservationer med havørn og fiskeørn, der fanger bytte foran de smukkeste solnedgange på Müritz, en sejltur i den elegante hotelbåd, og om efteråret et storslået skue, når op til 7.000 traner holder pause i efterårstrækket.

Galleri

Kort

Vis på kort