Romantik Hotel Hirschen, Parsberg

Familiedrevet hotel i Oberpfalz i Bayern

Romantik Hotel Hirschen, Parsberg (mellem Nürnberg og Regensburg)

Romantik Hotel Hirschen er et familiedrevet hotel, nu på 5. generation, midt i den bayerske by Parsberg nærmRegensburg.mRomantik Hotel Hirschen ligger i den karakteristiske Steinpfalz, i centrum af landsbyens for foden af Burg von Parsberg, og er blevet en kulinarisk destination i regionen Oberpfalz, hvor traditioner og ung kreativitet mødes og beriger de besøgende.

Fra 594 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Et skønt, familiedrevet hotel på 5. generation

Romantik Hotel Hirschen tilbyder moderne hyggelige værelser, alle individuelt indrettede med et billedkoncept og et abstrakt fortolket landskab af Oberpfälzer Jura. Værelserne er opdelt i forskellige kategorier, men alle byder på al moderne komfort med gode senge og mange har desuden balkon eller terrasse.

Romantik Hotel Hirschen har to restauranter Wirtsstuben og Hirschkönig, der byder på et rigt, varierede køkken med velsmag, frisk og ærlig og uden mange dikkedarer. Romantik Hotel Hirschen voksede frem af en kro med slagterbutik, familiebryggeri, landbrug, skovbrug og biavl, og I kan stadig smage denne tradition i køkkenets lækkerier. I hovedbygningen finder I også et lille, pænt wellnessområde med sauna, dampbad, boblebad m.m.

I Gartenhaus ligger hotellets nye 600 kvm store GartenSpa med fyrbiosauna, behandlingsrum, inden- og udendørs pool og SPA bistro samt hotelbaren Blopp, hvor I kan smage mange forskellige øl fra regionale bryggerier fra Amberg til Riedenburg, inklusive den interne Blobb-øl.

Galleri

Kort

Vis på kort

Oplev Bayern og Sydtyskland

Oplevelser i Bayern og Sydtyskland

Se vores anbefalede oplevelser

Få et tilbud