Romantik Hotel Jagdhaus Waldidyll, Hartenstein

Charmerende hotel i Erzgebirge

Romantik Hotel Jagdhaus Waldidyll, Hartenstein (sydvest for Chemnitz)

Romantik Hotel Jagdhaus Waldidyll ligger i den stille by Hartenstein i Erzgebirge, indpasset i en smuk park i udkanten af ​​et naturreservat. Den smukke stenbygning byder jer velkommen til det dejlige landsted og de skønne værelser i New England-stil.

Bare seks år efter Berlinmurens fald blev bygningen omdannet til et ægte romantisk hotel med et køkken der er et af de bedste i Sachsen med et solidt Erzgebirge-køkken og saksisk vin.

Fra 490 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Skøn restaurant og welness-afdeling for livsnydere

Romantik Hotel Jagdhaus Waldidylls værelser er alle lækre og velindrettede med al moderne komfort. Og vælger I fx et Doppelzimmer Deluxe Buche, der er hotellet største værelse på mellem 30 og 37 kvm, får I endda egen stor terrasse eller balkon.

I hotellets restaurant 'Feengarten' kan I nyde udsøgte internationale specialiteter tilberedt med friske regionale råvarer samt typiske saksiske-erzgebirgiske retter 'fra bedstemors gryde'. Fra restaurant "Der Feengarten" er der også udgang til den romantiske sommerterrasse. Restaurantens køkkenhold får sine friske produkter fra lokale gårde og ved præcis, hvor de kommer fra. Med Vital & Vegan kan I også få sunde og fantasifulde retter uden laktose, kolesterol og gluten, med eller uden kød eller fisk.

Hotellets wellness-afdeling ligger i et lille hus i udkanten af ​​skoven med ca. 156 kvm på tre etager. Saunaområdet er tilgængeligt fra stueetagen og en separat udgang fører dig til skoven og et soldæk. På 1. sal kan I få diverse behandlinger og massage og på 2. sal er der liggestole til afslapning.

Galleri

Kort

Vis på kort