Romantik Hotel Johanniter-Kreuz, Andelshofen

Skønt hotel i charmerende by ved Bodensee

Romantik Hotel Johanniter-Kreuz, Andelshofen ved Überlingen/Bodensee

Ikke langt fra Bodensee, i den idylliske by Andelshofen nær Überlingen ligger Romantik Hotel Johanniter-Kreuz, en tidligere gård i århundreder blev drevet af Johanniter-riddere. I dag er Romantik Hotel Johanniter-Kreuz en traditionel familievirksomhed, kærligt forvaltet af fire generationer  familien Liebich siden 1913. Hotellets komfort kombineret med wellness-tilbud i hotellets egen spa og det spændende køkken garanterer et dejligt ophold.

Fra 490 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Romantik Hotel Johanniter-Kreuz byder på en stor lobby med flygel, et galleri til læsning og hygge, en stor hotelhave med liggestole underde  gamle frugttræer og en vidunderlig terrasse under linde- og kastanjertræer. Desuden har hotellet et lille, men fint wellness- og fitnessområde, der naturligvis er gratis og der er gratis WiFi overalt i huset. Hotellet har forskellige værelseskategorier, fra hyggelige og romantiske værelse til moderne designrum, alle naturligvis med alle moderne faciliteter. 

I vil også glæde jer over restauranten, hvor køkkenet har modtaget flere priser. Her bestræber man sig på hovedsageligt at anvende friske råvarer fra regionen og skabe nye kreationer. Til middagen har I flere muligheder: Den romantiske à la carte-restaurant ligger i den tidligere stald, hvor bindingsværksstrukturen og den åbne pejs i midten giver rummet en personlig og hyggelig atmosfære, den lysfyldte vinterhave og deres Bauernstüble, et hyggeligt rum fra 'bedstefars tid' med  en hjemlig atmosfære. På varme sommeraftener inviteres I til at nyde en lækker menu på hotellets terrasse.

Galleri

Kort

Vis på kort

Få et tilbud