Romantik Hotel Kleber Post, Bad Saulgau

Pragtfuldt hotel i Oberschwäben

Romantik Hotel Kleber Post, Bad Saulgau, Oberschwäben (nord for Bodensee)

Det tidligere værtshus 'Beim Engel' har gennem århundrederne udviklede sig til en gourmetrestaurant og et traditionelt firestjernet hotel. Huset var privatejet fra 1660 til 2001, hvoraf de sidste 188 år har været ejet af familien Kleber. Hotel Kleber Post var et mødested for berømte personligheder, bl.a. François Mitterand og Helmut Kohl.

Efter at have udvidet 1995 måtte familien Kleber opgive hotellet i 2001. Byen Bad Saulgau overtog bygningen og drev den som et B&B indtil det lokale byggefirma Reisch opkøbte og renoverede det i 2008. Så i 2009 åbnede Kleber Post igen som et 4-stjernet hotel med restaurant i hjertet af Bad Saulgau.

Fra 1.400 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse ved 2 nætters ophold  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Romantik Hotel Kleber Post tilbyder 57 elegante værelser, alle med badeværelse telefon, fladskærm, hårtørrer, gratis WiFi, radio og minibar. Alle værelser har store vinduer med godt lysindfald udsigt over byen, haven eller den indre gårdhave. Værelsernes indretning afspejler livsstilen omkring Oberschwäbischen Barockstraße.

Romantik Hotel Kleber Posts restaurant er klassisk og elegant. Navnet 'Poststüble' er en påmindelse om de gode gamle dage, hvor forfattere og intellektuelle mødtes her. Lokalet er moderne, men udstråler samtidig en hyggelig charme med møbler lavet af valnød, betræk lavet af brunt læder og sorte lampeskærme. Lounge byde på en afslappet og stille atmosfære, og i godt vejr kan I trække ud terrasse og nyde naturen.

Med en uhindret udsigt over tagene i den gamle bydel i Bad Saulgau kan I benytte wellnessområdet med finsk sauna, biosauna, spabad og solarium. I et separat behandlingsrum kan besøgende nyde afslappende massage og kropsbehandlinger. Desuden findes et fitnesscenter med det nyeste udstyr.

Galleri

Kort

Vis på kort