Romantik Hotel Landschloss Fasanerie, Zweibrücken

Historisk hotel i Rheinpfalz

Romantik Hotel Landschloss Fasanerie, Zweibrücken

Romantik Hotel Landschloss Fasanerie ligger midt i en barokhave og kombinerer historie med modernitet: I den polske konge Stanislaus Lesczcynskis tidligere sommerresidens er der indrettet 50 stilfulde og moderne værelser i fire forskellige kategorier med alle og en runde indendørs pool og det lille, men hyggelige spa-område med tre saunaer, inviterer jer til at ren afslapning.

Fra 885 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Et hotel for livsnydere

I 2017 blev hotellets designværelser og suiterne totalrenoveret og samtlige andre værelser blev optimeret. Alle værelser er moderne indrettede med al komfort og beliggenheden midt i det grønne lige ved siden af ​​skoven, helt uden trafik, gør opholdet ideelt til at genoplade batterierne. Efter en god nats søvn starter dagen på Romantik Hotel Landschloss Fasanerie med et smil. Der bliver taget godt imod jer ved morgenbordet, og den store buffet i Salon Stanislaus er rig og varieret.

Restaurant ESSLIBRIS inspirerer med et køkken, der er ærligt med stor respekt for råvarerne. Man værdsætter en afbalanceret kombination af sæsonbestemte ingredienser, der kombineres for at skabe en unik smagsoplevelse. På vinkortet finder du et udvalg af vine fra Pfalz til Frankrig og Italien. Hotellets Landhaus-restaurant er lille og hyggelig, indrettet i den tidligere staldbygning fra det 18. århundrede, og dens mure er de ældste dele af hotellet. Her er køkkenet kendetegnet ved sydtyrolske delikatesser, ikke mindst fordi familien har rødder i det skønne Sydtyrol. 

Wellnessferie i Romantik Hotel Landschloss Fasanerie i Zweibrücken inkluderer mere end en swimmingpool, sauna og massage. Slap af i harmoni med naturen, træk vejret i den friske luft i Pfalz-skoven, og nyd wellness-massage og kosmetiske behandlinger fra hotellets wellness-team. Romantik Hotel Landschloss Fasanerie er et sted for nydelse og afslapning, lyst og glæde.

Galleri

Kort

Vis på kort