Romantik Hotel Laudensacks Parkhotel, Bad Kissingen

Skønt hotel og restaurant med en michelin-stjerne

Romantik Hotel Laudensacks Parkhotel, Bad Kissingen

Romantik Hotel Laudensacks Parkhotel byder på en drømmeagtig park med en åkandedam, der omgiver villaen fra den Wilhelminske æra, indrammet af en stor terrasse under de gamle træer. Her har køkkenet har haft en Michelin-stjerne i 22 år, og Gault Millau vurderede det med 16 point og 2 toques.

Fra 750 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse  

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Gourmetrestaurant og eksklusiv welness-område

Romantik Hotel Laudensacks Parkhotels værelser byder på et varmt lys og naturlige materialer. Hver detalje i værelset fortæller en lille historie og alle værelser er kærligt individuelt møbleret, og med en romantisk parkudsigt, over det grønne eller over en stille sidegade. Bløde farver, udvalgte stoffer og fine møbler parret med enhver tænkelig komfort skaber en oplevelse af hvile og afslappethed.

Romantik Hotel Laudensacks Parkhotel byder på en gourmetrestaurant, hvor køkkenet komponerer kulinariske lækkerier og hvert måltid kan ledsages af udsøgte vine. Udvalgte borddekorationer, parret med unikke smagsoplevelser, gør restauranten til en oplevelse for de kræsne.

Romantik Hotel Laudensacks Parkhotels byder også på en eksklusivt udstyret wellness-område med bl.a. finsk sauna, dampbad, infrarød kabine, boblebad og afslapningsområde. I kan også købe helkrops- og ansigtsbehandlinger med produkter fra et førende kosmetiske mærke.

Galleri

Kort

Vis på kort