Romantik Hotel Markusturm, Rothenbug ob der Tauber

Dejligt hotel i charmerende Rotheburg o.d. Tauber

Romantik Hotel Markusturm, Rothenbug ob der Tauber

Romantik Hotel Markusturm, et gammelt toldhus fra 1264, ligger i et malerisk hjørne af denne charmerende middelalderby Rothenburg o. D. Tauber. Her bor I mellem historiske mure i et stilfuldt Biedermeier-værelse, en Empire-suite eller en drømmende oase i Laura Ashley-stil.

Fra 525 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Kærlighed til madlavning

Rothenburg ob der Tauber, der ligger i det vestlige Franken, er ren romantik. Historien fremstår næppe så imponerende og levende i nogen anden by. Her taler brostenene om middelalderens hemmeligheder og magi, som det var konger og kejsere. Hvert år nyder gæster fra hele verden en drømmende pause fra de rastløse hverdage under bymurenes beskyttelse. Hver aften guider nattevægteren en tur gennem de maleriske gader – følg med ham på en uforglemmelig oplevelse!

Når I udforsker Romantik Hotel Markusturm og nærmer jer køkkenet, mærker I en subtil timian-duft, krydret rosmarin, tilsmagt med lokal Riesling, yndefuldt efterfulgt af en lille duft af kanel til de frankiske æblekager, hvilket altid får humøret til at stige. For her er køkkenet virkeligt husets sjæl. På Romantik Hotel Markusturm er madlavning kærlighed og man tænker ikke meget på 'food styling', men ønsker at servere jer det bedste af det bedste. Men det skal selvfølgelig først og fremmest være lækkert, så der spares ikke på kvaliteten af ​​varerne eller på tilberedningen af de gode regionale, sæsonbestemte produkter.

Galleri

Kort

Vis på kort