Romantik Hotel Neuhaus, Iserlohn-Lössel

Historisk hotel i Sauerland

Romantik Hotel Neuhaus, Iserlohn-Lössel

Romantik Hotel Neuhaus, der ligger i en skulpturhave i Sauerland i Nordrhein-Westphalen, stammer helt tilbage fra år 1753, men har bevaret sin charme fra en svunden tid, uden at gå på kompromis med komforten. Romantik Hotel Neuhaus har været i familieeje siden 1913, og familien har skabt et ekstraordinært 4-stjernede hotel, hvor I kan føle jer hjemme.

Fra 604 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Et hotel med fokus på livsnydere

Værelserne på Romantik Hotel Neuhaus er opdelt i forskellige kategorier efter størrelse og beliggenhed, men f.eks superior-værelserne, indrettede i landlig stil, er særdeles rummelige med møbler af høj kvalitet. Alle værelse har badeværelse og naturligvis alle moderne faciliteter.

Hotellets Neuhaus Restaurant tilbyder nydelse i en moderne og frisk atmosfære. Her venter et rigt udvalg af kulinariske lækkerier fra det kreative og varierede køkken med skiftende sæsonbetonede specialiteter, fra internationale specialiteter, lokale sauerlandske retter til vegetariske delikatesser. Mange råvarer kommer fra egen køkkenhave og frugtplantage.

Neuhaus Spa er på flere hundrede kvadratmeter over to etager med lyssauna, sanarium, dampsauna, udendørs swimmingpool (opvarmet marts til oktober), udendørs bruser og en Kneipp-pool og vores udendørs pool!

Galleri

Kort

Vis på kort