Romantik Hotel Residenz am See

Lækkert hotel ved Bodensee

Romantik Hotel Residenz am See, Meersburg, Bodensee

Romantik Hotel Residenz am See ligger i det fortryllende landskab mellem vinmarkerne og Bodensee. De eksklusive værelser og suiter, indrettet med middelhavsflair og sans for detaljer, lokker jer til at blive hængende.

Her er harmoniske af farver og lyse og smukke materialer, så I kan føle jer godt tilpas Romantik Hotel Residenz am See. En del af værelserne har en balkon med direkte udsigt over Bodensee.

Fra 1.027 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse ved min. 4 nætter 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Spis middag på gourmetrestauranten "Casala", med en Michelin-stjerne

Romantik Hotel Residenz am See har en blomster- og urtehave, hvor I kan slappe af og nyde duftene af forskellige blomster og krydderurter. Urterne vælger af kokkene og tørres uden kemikalier til udsøgte teblandinger, som I kan sammen med chutneys, honning, brandy og hotellets egen vin i hotellets butik.

Gourmetrestauranten "Casala", med en Michelin-stjerne og 17 Gault Millau point, og Residenz restaurant med lette regionale middelhavsretter er omtalt i flere restaurantguider som nogle af bedste restauranter ved Bodensee. I Casala er køkkenet det klassiske franske køkken er med lidt Middelhavets indflydelse, krydret med nye ideer, mens Restaurant Residenz byder på et moderne, klassisk køkken med lokale produkter fra området ved Bodensee. Hotellet har også en 'Vino Rustikal' til et let måltid og et glas øl eller vin.

Bodensee byder på mange spændende oplevelser: F.eks Burg Meersburg, det ældst beboede slot i Tyskland, Basilika Birnau, Affenberg Salem med sine aber, Bodensee- Therme Überlingen med varme kilder, frugt og grønt øen Insel Reichenau der er på UNESCOs Verdenskulturarvsliste, blomsterøen Insel Mainau og vandfaldet Rheinfall Schaffhausen, for blot at nævne nogle få muligheder.

Galleri

Kort

Vis på kort