Romantik Hotel Restaurant Hirsch, Sonnenbühl

herligt hotel i Schwäbisches Alb

Romantik Hotel Restaurant Hirsch, Sonnenbühl (syd for Stuttgart)

Romantik Hotel Restaurant Hirsch ligger i hjertet af Schwäbische Alb, i det lille kursted Sonnenbühl-Erpfingen. Enhver der udforsker den uberørte natur i løbet af dagen på cykel eller til fods eller har besøgt de mange seværdigheder i bil eller kørt med den historiske Albbahn kan glæde sig til at slappe af i det charmerende hotel i Dorfstube eller i gourmetrestauranten, som har haft en Michelin-stjerne i 21 år.

Fra 677 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Ærlig mad i super høj kvalitet

Værelserne på Romantik Hotel Restaurant Hirsch er opkaldt efter bjergene i Schwäbische Alb, med navne som Pfaffenberg, Wiesenberg, Himmelberg og Kobel, og kombinerer en forfinet landlig stil med individuel komfort. Værelserne har alle eksklusive senge, fladskærms-tv, opbevaringsboks og gratis WiFi.

På Romantik Hotel Restaurant Hirsch har et godt køkken intet at gøre med show og glamour, men skal overbevise gennem kvalitet, udseende og smag. Man finder mange råvarer til vores kreationer i umiddelbar nærhed, enebærlam, Bio-Angus-oksekød, regionale urter, råmælksost fra Hohensteiner Hofkäserei eller skovsvampe og hyldebær. Tilberedning af fiskeretter er en af ​​køkkenets styrker med forskellige slags fisk kombineret med krebsdyr,.

På menuen finder I forskellige varme og kolde forretter og mellemretter, en daglig menu, en 5-retters menu og en overraskelsesmenu med 8 retter samt hovedretter og desserter à la carte. Alle retter er naturligvis friske og hjemmelavede!

Galleri

Kort

Vis på kort