Romantik Hotel Rindenmühle, Villingen-Schwenningen

Spændende hotel i vidunderlige Schwarzwald

Romantik Hotel Rindenmühle, Villingen-Schwenningen, Schwarzwald

Det 4-stjernede Romantik Hotel Rindenmühle, hvis oprindelse dateres tilbage til det 16. århundrede, ligger i umiddelbar nærhed af Kurparken og Kneipp-Schwimmbad, omgivet af have og enge. Og på få minutters gang er I byen Zingeningen's historiske centrum af byen Villingen.

Romantik Hotel Rindenmühle byder på et regionalt forankret og økologisk bevidst køkken med ingredienser fra egen have. Kombiner et ophold med et besøg i Golf & Country Club Königsfeld.

Fra 829 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Et hotel med forstand på vine

På Romantik Hotel Rindenmühle er der ikke to værelser der er ens. Alle er unikke og autentiske, som huset egen 400-årige historie. Værtsfamilien har sat sint præg på samtlige værelse, ligesom regionen Schwarzwald skinner igennem i indretningen, nogle gange med et klassiske design, andre gange med et mere moderne design. Og vigtigst af alt; værelserne er alle udstyret med excellente senge.

På vej til restauranten eller haveterrassen passerer I hotellets historiske vinkælder, hvor I kan finde mange unikke vine fra hele verden, ikke mindste . Her er et stort udvalg af de bedste vine fra Bade-Württemberg. Serviceteamet vil kunne finde den vin, der passer til netop jeres menu.

I restauranten siger man at naturen skriver menukortet. Og det skal tages bogstaveligt, for der anvendes ingen kunstige smage eller smagsforstærkere i køkkenet, hvor maden er den finere af slagsen stærkt forankret i regionen og sæsonen.

Galleri

Kort

Vis på kort

Oplev Bayern og Sydtyskland

Oplevelser i Bayern og Sydtyskland

Se vores anbefalede oplevelser

Få et tilbud