Romantik Hotel Sackmann, Baiersbronn

Lækkert hotel i hjertet af Schwarzwald

Romantik Hotel Sackmann, Baiersbronn, Schwarzwald

Lad jer forkæle på det 4-stjernede superior Romantik Hotel Sackmann i Baiersbronn i hjertet af Schwarzwald. I vil føle jer godt tilpas hvad enten det er i de hyggelige værelser, på den solrige panoramaterrasse eller caféterrassen, i baren, med Schwabise specialiteter i Anita Stube eller med de kreative kulinariske lækkerier i gourmetrestauranten Schlossberg.

Fra 1.700 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Oplev en kulinarisk treenighed og en wellness-oase til afslapning

Romantik Hotel Sackmann byder på en kulinarisk treenighed: Gourmetrestaurant Schlossberg, der byder på en kulinarisk rejse med innovative kreationer og kosmopolitisk kulinarisk kunst. Murgstube med Schwarzwald-delikatesser som Schwarzwald-ørred, Käsespätzle, Maultaschen eller en solid Schwarzwald-skinke akkompagneret af et glas Kirschwasser. Eller til en lækker eftermiddagskaffe med kager og tærter frisklavet hver dag efter Mutter Sackmanns opskrifter.

Romantik Hotel Sackmann byder også på en eksklusivt designet wellness-oase til afslapning, massage eller skønhedsbehandlinger til ham og hende i en luksuriøs atmosfære. Her er indendørs swimmingpool, spabad med havvand, finsk sauna, irsk romersk dampsauna, solarium, medicinske bade og mulighed for massage og forskellige behandlinger.

Galleri

Kort

Vis på kort