Romantik Hotel Scheelehof, Stralsund

Dejligt byhotel i hyggelige Stralsund

Romantik Hotel Scheelehof, Stralsund

Romantik Hotel Scheelehof består af fem bygninger fra forskellige århundreder, bl.a. huset hvor Carl-Wilhelm Scheele blev født i det 14. århundrede. Siden 2011 har bygningerne rummet det været det unikke 4-stjernet superior-hotel Romantik Hotel Scheelehof, der ligger midt i Stralsunds gamle bydel, der er på UNESCOs Verdensarvsliste. Hotellet ligger også kun få skridt væk fra Stralsund havn med det berømte Ozeaneum.

Fra 850 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Moderne 4-stjernet komfort og historisk arkitektur

Romantik Hotel Scheelehof har 92 individuelt indrettede værelser fordelt i fem historiske bygninger fra forskellige århundreder, hver med forskellig størrelse, loftshøjder, vinduer og interiør. Fælles for dem alle er dog møbler af høj kvalitet og en vellykket symbiose af moderne 4-stjernet komfort og historisk arkitektur.

Gastronomi på Romantik Hotel Scheelehof er udsøgt hanseatisk. I "Scheels", den rustikke 'Kellerkneipe', kan I nyde hansaretter og lækre snacks akkompagneret af en kraftig øl, f.eks ølspecialiteter fra Störtebeker-bryggeriet i Stralsund. "Kontor Scheele" har sit eget økologiske kafferisteri hvor der ristes kaffe af høj kvalitet fra verdens bedste kaffeområder. Og i den tilknyttede butik kan I købe en bred vifte af kaffe samt adskillige regionale delikatesser.

I Hansarestaurant "Zum Scheel" bruges primært friske og sæsonbetonede råvarer fra regionen. Uanset om det er morgenmad, frokost eller en 3-retters aftenmenu imponerer restauranten med hanseatisk gæstfrihed og et stort udvalg af kulinariske specialiteter. Og en fantastisk atmosfære.

Galleri

Kort

Vis på kort

Oplev Slesvig-holsten og Nordtyskland

Få et tilbud