Romantik Hotel Schloss Rettershof, Kelkheim

Romantisk slotshotel i Taunus nær Rheingau

Romantik Hotel Schloss Rettershof, Kelkheim nær Wiesbaden og Frankfurt

Det 4-stjernede Romantik Hotel Schloss Rettershof, bygget i 1885 i engelsk Tudor-stil har en malerisk beliggenhed i Kelkheim i Vordertaunus mellem Frankfurt og Wiesbaden. Det familiedrevne hotel kombinerer tradition og modernitet i romantiske og moderne værelser. 

I tusinder af år har Taunus tiltrukket forskellige kulturer, ikke mindst Romerne, der har efterladt imponerende spor i kan opleve på gåture, cykelture eller sightseeing i bil. Og ikke langt fra hotellet ligger det berømte vinområde Rheingau, men nogle af Tysklands bedste Rieslingvine.

ra 686 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Et hotel for livsnydere og romantikere

Hotellets standardværelser og superior-værelserne ligger i slottets anneks, som er tilgængeligt gennem vinterhaven. Værelserne er på ca. 21 kvm og har minibar, skrivebord, siddeplads og brusebad med hårtørrer, håndklædevarmer og sminkespejl. Superior-værelserne har egen balkon. De store, romantiske slotsværelser ligger i selve slottet og giver jer en oplevelser af at være i en anden verden og har desuden Nespresso-kaffemaskine og siddeområde.

Køkkenchefen og hans team i restauranten "Retter's" forkæler jer med et friskt, regionalt køkken med international flair. Her serveres alt fra den originale Wiener Schnitzel med stegte kartofler og tyttebær til vores klassiske sæsonbetonede retter. Om sommeren lokker hotellets terrasse og om vinteren byder pejsestuen på varme og hyggelige timer.

Området omkring Romantik Hotel Schloss Rettershof byder på mange spændende oplevelser. Fra hotellet er der kun ca. 20 min. til metropolen Frankfurt, der byder på shopping og museumsbesøg, eller til Rieslings hovedstad Wiesbaden i Rheingau, der lokker med besøg langs Rieslingsruten.

Galleri

Kort

Vis på kort