Romantik Hotel Schubert, Lauterbach (Hessen)

Romantisk hotel i Vogelsberg

Romantik Hotel Schubert, Lauterbach (nær Fulda i Hessen)

Romantik Hotel Schubert er et familiedrevet firestjernet hotel, beliggende i hjertet af den lille by Lauterbach (Hessen), i det gyldne centrum af Tyskland! Det er omgivet af det største uddøde vulkanske område i Europa, Vogelsberg, og er det ideelle udgangspunkt for aktiviteter i naturen. Hotellet drives af tredje generation af Schubert-familien, som med sans for det autentiske og øje for detaljer, har gjort huset til en af ​​de bedste adresser i Vogelsberg.

Siden det åbnede for over 50 år siden, er familiehotellet løbende blevet udvidet og renoveret. Resultatet er 36 værelser, der med deres individuelle design, det nyeste udstyr og stilfulde møbler 

Fra 563 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode: 
Hele året

Hotelstandard: 
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Stilfuld atmosfære og sofistikeret køkken

Værelserne på Romantik Hotel Schubert er velindrettede med al moderne komfort. F.eks. er de løbende renoverede komfort-dobbeltværelser på ca. 25 kvm individuelt indrettede med varme farver og naturlige materialer og kabel-tv, gratis WiFi, fladskærms-tv, minibar, telefon, badeværelse og enkelt med altan. Værelserne ligger i hovedbygningen (ingen elevator) på 1. eller 2. sal.

I Romantik Hotel Schubert kombineres stilfuld atmosfære med sofistikeret køkken. Restaurant 'Schuberts' er moderne og afslappet, mens 'Entenest' imponerer med sin rustikke, hyggelige atmosfære, og i køkkenet kreeres sofistikerede retter med energi og kreativitet, Menuen er mangesidet og tilbyder ikke kun hessiske klassikere, men også internationale retter lavet af sæsonbetonede og regionale råvarer.

Romantik Hotel Schubert ligger midt i den charmerende bindingsværksby Lauterbach, midt Vogelsberg, det største uddøde vulkanske område i Europa. Oplev den smukke natur og tag på udflugter i regionen.

Galleri

Kort

Vis på kort