Romantik Hotel Schwanefeld, Meerane

Historisk hotel i Erzgebirge

Romantik Hotel Schwanefeld, Meerane (nær Chemnitz)

Romantik Hotel Schwanefeld, der ligger midt i det saksiske Schloss- og Burgenland for foden af ​​Erzgebirge, var helt tilbage i 1692 en af de vigtigste poststationer på grænsen mellem Herzogisch-Altenburg og Königlich-Sächsen. Her har postkuske, handlende og rejsende søgt ly for natten og samlet styrke til den anstrengende videre færd. Dengang ville ejerne bestemt ikke have drømt om, at deres poststation, hvor mennesker og dyr var i samme rum, en dag ville blive omdannet til et lækkert firestjernet hotel.

Fra 754 kr.
Pr. person pr. nat i dobbeltværelse 

Rejseperiode:
Hele året

Hotelstandard:
Romantik Hotels
 

Vi skræddersyer din kør-selv-ferie
- kontakt vores rejsespecialister:

få et tilbud

 

Information

Hotel med lækker spa og egen chokolade fremstilling

De forskellige værelsestyper på Romantik Hotel Schwanefeld afspejler en kombination af det ​​historiske og det moderne samt komfort og romantik. Ikke to værelser er ens. I det historiske bindingsværkshus bor I i den klassiske landlig stil og i den nyere tilbygning 'moderne og elegant'. Lejligheden og Linné-værelset er de mest moderne værelser og ligger på øverste etage i det tilstødende "Schokoladehaus".

Uanset om I vælger Sachsen eller Thüringen, enten den stilfulde restaurant eller den rustikke, hyggelige Kutscherstube, sørger serviceteamet for jeres trivsel, mens køkkenholdet forkæler jer med fremragende, sofistikeret køkken, regionalt præget af typiske specialiteter fra Sachsen og Thüringen. Selvfølgelig finder I også de bedste regionale vine fra Sachsen (Meißen), Sachsen-Anhalt (Saale-Unstrut) og Thüringen (Würchwitz) på vinkortet.

Romantik Hotel Schwanefeld har også en stor lækker spa, og i den mindre sunde afdeling kan I besøge hotellets 'Sächsisch Thüringische Schokoladen-Manufaktur' og blive ført med ind i chokoladens verden. Her fremstilles chokolade og praliné-specialiteter af høj kvalitet i hånden.

Galleri

Kort

Vis på kort